04 / 06

Să facem cunoștință
cu Coral Club

Istoria creării, misiunea și filosofia Coral Club, prezența noastră globală și serviciile fiecărui membru al Clubului, ce trebuie să știi despre produsele noastre și posibilitatea de a le cumpăra la cel mai bun preț? Cum să devii partener de afaceri și să îți construiești propria afacere în cea mai actuală nișă de produse?

04/ 06
03

Să facem cunoștință
cu Coral Club

Istoria creării, misiunea și filosofia Coral Club, prezența noastră globală și serviciile fiecărui membru al Clubului, ce trebuie să știi despre produsele noastre și posibilitatea de a le cumpăra la cel mai bun preț? Cum să devii partener de afaceri și să îți construiești propria afacere în cea mai actuală nișă de produse?

Ce trebuie să știi despre noi /Citește articolul

Ce trebuie să știi despre noi

9a2a6a12a10a3d42b4b8a5d88327f2e6.jpg

Coral Club și-a început activitatea în 1998, și încă de atunci îi ajută pe oamenii din întreaga lume să-și îmbunătățească stilul de viață cu ajutorul unor produse unice, de înaltă calitate.

Care este misiunea noastră?

Misiunea Coral Club este să hidratăm lumea - Hydrate The World!

Coral Club înseamnă astăzi:

 • peste 20 de ani de activitate pe piața internațională;
 • produse fabricate în 13 țări;
 • peste 2.500 de certificate valabile;
 • 288 de birouri de vânzări;
 • peste 200 de produse lansate;
 • livrare în 175 de țări;
 • prezență în 35 de țări.

0.1.jpg

De ce sunt unice produsele Coral? Pentru că acestea combină tehnologiile cele mai moderne cu materiile prime de calitate superioară și cei mai buni specialiști din domeniu.

13 țări din întreaga lume utilizează în prezent, în procesul de producție, tehnologii inovatoare care garantează calitatea fără compromisuri a produselor noastre. Bineînțeles, acest lucru se întâmplă ținând cont de particularitățile fiecărui stat, la care se adaugă și certificarea obligatorie, în conformitate cu legislația din țara respectivă.

Produsele Coral conțin ingrediente sigure, din surse naturale, și substanțe active cu o cantitate minimă de excipienți.

Nu au în compoziție:

 • conservanți;
 • potențatori de gust;
 • aromatizanți artificiali;
 • ftalați;
 • OMG;
 • hormoni;
 • gluten;
 • pesticide și erbicide.

Înainte de lansare, acestea sunt testate îndelung pentru bacterii, fungi și levuri; nitrați, melamină, dioxine; metale grele și izotopi radioactivi.

Lucrăm doar cu cei mai buni specialiști. Conceptele dezvoltate de aceștia stau la baza produselor Coral Club.

0.4 Знакомься с Coral Club RO 2.jpg

Cum se dezvoltă un produs nou Coral Club:

1. Se generează o cerere de dezvoltare a acestuia. Grupul de experți Coral Club studiază tendințele globale, monitorizează direcțiile actuale și analizează eșantioanele de produse destinate unui stil de viață sănătos, ale producătorilor de top. Totodată, se ia în considerare solicitarea Distribuitorilor pentru un anumit produs sau direcție.

2. Se selectează partenerii-producători după următorii parametri:

 • locația de producție de care este nevoie;
 • documentația și certificările deținute de locul de producție;
 • calitatea materiilor prime utilizate de producător;
 • indicatorii de calitate a produselor fabricate de producător.

3. Se creează o formulă unică care îndeplinește pe deplin cerințele companiei: aceasta este creată de Coral Club, ținându-se cont de cele mai recente date științifice și de cerințele legislației din țările de prezență a companiei sau se introduc în formulele deja existente ale produselor, modificările și completările necesare. Aceasta este modalitatea prin care se asigură îndeplinirea standardelor de calitate ridicate ale Coral Club.

4. Se produce un lot-pilot limitat, care este examinat cu atenție în laboratoarele noastre și care este testat în mod repetat de către conducerea companiei și de către Distribuitori. Dacă este necesar, formula este îmbunătățită și adusă la cel mai înalt nivel de calitate.

5. Noul produs trece prin sistemul de certificare, în toate țările. Acesta oferă garanții suplimentare de calitate pentru produsele companiei și legalitatea Distribuției acestora.

Răspunsurile la întrebările despre certificatele pentru produsele companiei se regăsesc pe pagina Conceptului de Sănătate, la secțiunea Certificarea produselor Coral Club.

 
Cum poți deveni membru Coral Club /Citește articolul

0.4 fdf 3.jpg
Cum poți deveni membru Coral Club?


0.4 4.jpgÎți poți alege singur cea mai potrivită formă de colaborare cu compania:

 • produse de calitate și avantajele Consumatorului Premium;
 • venit suplimentar: alocând acestei activități doar câteva ore pe săptămână. Obiectivul tău este să faci în așa fel, încât oamenii să afle despre produsul tău preferat. Trebuie doar să recomanzi rudelor și cunoscuților produsul pe care îl folosești chiar tu;
 • parteneriat de afaceri cu dreptul de a implica parteneri egali. Ai deja un mentor, care te va ajuta să ai un start ideal și care te va însoți pe tot parcursul evoluției tale.

Toți membrii clubului beneficiază de următoarele beneficii:
 • preț de membru cu 20% mai mic decât prețul de catalog;
 • bonus din recomandări +5%;
 • promoții și oferte avantajoase; birou virtual personal pentru comenzi online de produse și pentru gestiunea afacerii; consultații individuale, instruire și training, suport din partea mentorilor de rang superior și din partea companiei.

Nu în ultimul rând: produse de înaltă calitate pentru un stil de viață sănătos; suport informativ din partea consultantului și a companiei (catalog, descrierea produsului pe site, prezentări ale produselor etc.) precum și interacțiunea cu oameni care împărtășesc aceleași idei.

Poți deveni membru al clubului doar pe bază de recomandare.

Persoana care ți-a povestit despre Coral Club, îți va oferi link-ul de referință pentru a te înregistra pe site.

Dacă cunoști codul de membru al persoanei care ți-a povestit despre Coral Club, îl poți introduce în formularul de înregistrare de pe site.

Acum ai codul tău personal de membru. Poți cumpăra produse la preț de membru și te poți bucura și de alte beneficii.

Îți recomandăm ca, în termen de 90 de zile de la primirea codului de membru, să cumperi produse de pe site-ul companiei sau de la biroul de vânzări în valoare de 12 sau mai multe puncte. După această primă achiziție, cardul tău de club va avea durată nelimitată, ceea ce înseamnă că vei putea cumpăra oricând produse Coral Club la preț de membru, fără a te înregistra din nou.

Pentru a veni în sprijinul tău, am creat opțiuni ușor de accesat pentru comandă, plată și primirea produselor.

Dacă vrei să cumperi:

 • vino la unul dintre birourile de vânzări;
 • intră pe site. Pentru autentificare utilizează codul tău unic de membru.

Pentru mai multe detalii despre modalitățile de plată, vezi aici.

Vei primi comanda la fel de simplu:

 • livrarea coletelor se face în 175 de țări;
 • termenul de livrare depinde pentru fiecare regiune în parte.

Pentru mai multe detalii, vezi aici.

Dacă vii la biroul de vânzări, poți alege, achita și ridica produsele pe loc.

Fiecare produs Coral Club are un preț de catalog, preț de membru și o valoare în puncte. La sfârșitul lunii, valoarea punctelor aferentă achizițiilor tale este însumată, iar în contul tău de puncte va apărea numărul total al acestora. Punctele se acumulează, iar acest lucru îți va oferi un avantaj suplimentar.

 
Care sunt serviciile pe care ți le putem oferi /Citește articolul

Care sunt serviciile pe care ți le putem oferi?

0.4 8.jpg

Știi deja că în Coral Club poți cumpăra produse de înaltă calitate și, totodată, poți obține un venit suplimentar sau chiar de bază.

Ești interesat? Devino Distribuitor!

Acest lucru se poate face prin una dintre cele două modalități:

 1. Completarea Cererii de transfer la statutul de Distribuitor în Biroul Online (Instrumentele mele/Cererile mele) de pe site. Odată cu schimbarea statutului, din contul tău de Bonus se vor scădea 30 u.c. și vei primi Kitul tău de Distribuitor odată cu comanda.
 2. Trimiterea unui email la adresa analitic@coral-club.com, unde trebuie să specifici codul de membru, numele si cererea de schimbare a statutului de la Consumator la Distribuitor. Odată cu schimbarea statutului, din contul tău de Bonus se vor scădea 30 u.c. și vei primi Kitul tău de Distribuitor odată cu comanda.

Tuturor Distribuitorilor noi le recomandăm să studieze Regulile Succesului  (Regulamentul Companiei) și să fie atenți, în mod special, la Ghid de promovare online a produselor.

Participă la evenimentele companiei, descoperă cultura corporatistă, comunică cu partenerii tăi, și învață cele mai bune practici din industrie. Vizitează site-ul cu evenimentele companiei și înregistrează-te la următorul eveniment grandios!

Accesează conturile oficiale Coral Club de pe rețelele sociale și fii la curent cu noutățile și realizările noastre:

Instagram

Facebook

YouTube

Telegram

Pe site-ul oficial poți găsi informații despre istoria, misiunea și valorile companiei. De asemenea, poți găsi informații detaliate despre produse și oportunități, și poți citi noutățile și anunțurile referitoare la evenimentele viitoare ale Coral Club.

Ai întrebări? Scrie-ne în formular de contact.

Sau sună-ne:

+ 4 0314 107 114 Customer Support +40 314 107 115 Customer Support

+ 4 0757 102 555 pentru mesaje prin WhatsApp, Telegram

Check-list pentru un nou partener:

•înregistrarea pe site-ul companiei și intrarea în Biroul Online;
•verificarea datelor de contact în Biroul Online;
•completarea Cererii de transfer la Distribuitor;
•abonarea la newsletter-ul Companiei;
•abonarea la conturile Companiei din rețelele sociale;