03 / 06

Studiază
conceptul
de sănătate

Grija pentru sănătatea ta este cheia pentru o viață împlinită, activă și longevivă. Coral Club este prima dintre companiile care promovează un stil de viață sănătos, oferă un concept propriu de sănătate, care se bazează pe: menținerea unui echilibru corect al hidratării, o nutriție echilibrată, și un mediu curat și sigur. Studiază conceptul de sănătate și ți se va deschide drumul către însănătoșirea naturală a organismului!

03/ 06
02

Studiază
conceptul
de sănătate

Grija pentru sănătatea ta este cheia pentru o viață împlinită, activă și longevivă. Coral Club este prima dintre companiile care promovează un stil de viață sănătos, oferă un concept propriu de sănătate, care se bazează pe: menținerea unui echilibru corect al hidratării, o nutriție echilibrată, și un mediu curat și sigur. Studiază conceptul de sănătate și ți se va deschide drumul către însănătoșirea naturală a organismului!

Conceptul de sănătate Coral Club /Citește articolul

Conceptul de sănătate Coral Club

Conceptul celor 5 pași

1.JPGSănătatea este un valoros dar al naturii, oferit omului din primele zile de viață. Din păcate, multă lume nu prețuiește acest dar și nici nu se gândește la consecințe. Ne consumăm sănătatea cu nepăsare și începem să luăm măsuri doar atunci când nu mai avem de ales. În plus, condițiile moderne de viață, mediul tot mai poluat, catastrofele din întreaga lume și alimentația nesănătoasă accentuează la rândul lor calitatea vieții.

Atunci când problemele de sănătate apar dintr-o dată, ne punem toată speranța în medicină. Însă nici un fel de realizări ale medicinei nu ne vor reface sănătatea pe deplin, nu vom învăța singuri să avem grijă de ea.

Toată lumea știe că a fi sănătos înseamnă și a avea un stil de viață adecvat. Să învățăm cum să avem mai multă grijă de noi este mai simplu și mai plăcut decât am crede. Însănătoșindu-ne organismul, ne dezvoltăm armonios și învățăm să fim în armonie cu noi înșine și cu tot ce ne înconjoară.

Specialiștii care promovează alimentația sănătoasă și un mod de viață echilibrat au identificat câțiva factori care joacă un rol esențial în menținerea sănătății, ce pot fi urmați cu ușurință.

Compania Coral Club îți propune conceptul celor 5 PAȘI SPRE SĂNĂTATE, garanția unei vieți lungi, active și de emoții pozitive.

2.JPG

 
Pasul 1 - Hidratarea organismului /Citește articolul

Pasul 1.

Hidratarea organismului

4.JPG

Apa este sursa vieții pe planetă. Iar apa de calitate este un instrument fundamental pentru refacerea și întărirea sănătății. Pe întreaga durată a vieții, apa este necesară fiecărei celule a organismului nostru.

La naștere, organismul copilului conține peste 80% apă, iar în cazul unui adult ponderea apei în organism este de până la 70%. Centrul activității noastre intelectuale, creierul, conține apă în proporție de 90% și este foarte sensibil la deshidratare. Odată cu înaintarea în vârstă, conținutul de apă din organism scade până la un nivel de 60-65%. Cu alte cuvinte, îmbătrânirea nu este altceva decât procesul pierderii de lichid a organismului, atât extra-, cât și intracelular.

Norma fiziologică a consumului de lichide este de 30-40 ml/kg-corp/zi.

Rolul apei pentru organismul nostru este unul foarte important, și asta pentru că apa reprezintă mediul în care se desfășoară toate procesele metabolice. Sângele, limfa, lichidul intercelular și intracelular, saliva, transpirația, sucul gastric, bila, urina – toate acestea constituie apă cu diferite săruri minerale dizolvate în ea. Schimbul permanent de lichide, precum și concentrația permanentă a sărurilor în compoziția acestora, mențin echilibrul hidro-salin al mediului interior al organismului, asigură transportul substanțelor nutritive spre toate celulele, cresc rezervele energetice, contribuie la eliminarea rapidă a metaboliților și accelerează regenerarea.

Hidratarea fiecărei celule a organismului și stabilizarea funcționării tuturor proceselor fiziologice o poate asigura doar acea apă care este apropiată ca structură de apa intracelulară. Însă apa pe care o consumăm în fiecare zi, are o structură diferită de cea a organismului. Băuturile carbogazoase sau alcoolice consumate în exces, cafeaua, ceaiul și sucurile îmbuteliate conțin aromatizatori, coloranți, diverși aditivi și contribuie mai degrabă la eliminarea lichidului, decât la asimilarea acestuia, cauzând astfel dereglarea echilibrului hidro-salin și apariția unor grave afecțiuni. Primele simptome de deshidratare sunt: senzația permanentă de sete, oboseala, creșterea pulsului, creșterea temperaturii corpului, dereglarea ritmului cardiac, durerile musculare și articulare, uscarea pielii, deteriorarea părului și a unghiilor.

De aceea, consumul unei cantități suficiente de apă de calitate reprezintă una dintre cele mai importante condiții pentru funcționarea normală a organismului și pentru refacerea și menținerea sănătății. Toate acestea pot fi îndeplinite cu ajutorul produsului Coral-Mine.


 
Pasul 2 - Purificarea organismului /Citește articolul

Pasul 2.

Purificarea organismului

2.JPG

Helminții, toxinele și reziduurile sunt o problemă importantă, serioasă, dar de multe ori subestimată, care ne privește pe noi toți! Conform datelor OMS, infecțiile parazitare afectează aproape 75% din populația globului, indiferent de nivelul de trai! Această statistică este similară atât pentru țările în curs de dezvoltare, cât și pentru cele industrializate, prospere.

Conform aceleiași surse, 80% dintre afecțiunile existente sunt provocate nu doar de paraziți, ci și de încărcarea organismului nostru cu reziduuri, prin consumul de alimente de proastă calitate, apă cu clor de la robinet, intoxicația cu gaze de eșapament sau prin lipsa de mișcare. Factorii enumerați mai sus reprezintă cauza acumulării în organismul nostru a unei cantități mari de substanțe toxice, care încep să ne afecteze sănătatea. S-a stabilit că intestinul unui adult poate conține până la 20 kg de reziduuri, iar cel al unui copil până la 10 kg.

Reziduurile și toxinele tulbură procesele de schimb și reacțiile oxido-reducătoare, încetinesc producția de energie, necesară pentru o bună activitate fizică și intelectuală, favorizează înmulțirea rapidă a bacteriilor patogene, reduc intensitatea funcțiilor sistemului nervos, endocrin, imunitar, asimilarea de vitamine, microelemente, declanșând astfel apariția afecțiunilor severe de orice fel.

De aceea, chiar și în lipsa unor simptome evidente, organismul funcționează cu intermitențe și la capacitate redusă, iar în cazul apariției unei afecțiuni, nu poate lupta singur. Acesta este momentul în care cei mai mulți dintre noi apelează la consumul de medicamente, care aduce beneficii incontestabile, dar care, în cazul utilizării necontrolate, poate cauza anumite efecte adverse, cum ar fi încărcarea cu reziduuri.

Ținând cont de aceste informații, în vederea însănătoșirii, este bine să urmezi de 2 ori pe an un curs profilactic de dehelmentizare și purificare a organismului. În acest scop, este indicat să utilizezi produsele naturale Coral Club.

Curățarea organismului este asigurată și de produsele:

 • ParaFight este un produs antihelmintic cu spectru larg de acțiune, care conține componente vegetale (frunze și pericarp de nuc negru, flori de vetrice, semințe de chimen negru etc.), active împotriva diverșilor paraziți. Acesta optimizează procesul de dehelmentizare, fără a deregla activitatea normală a tractului gastrointestinal.
 • Coral Black Walnut este un produs de origine vegetală, care conține extract din pericarp, bogat în juglon (substanța activă principală din nucul negru, exercită efect antihelmintic și antimicrobian) și frunze de nuc negru.
 • OpiStop este un produs antihelmintic, dezvoltat special pentru protecția organismului împotriva opisthorchiasis, care apare din cauza consumului în alimentație a peștelui preparat termic insuficient, sărat insuficient, precum și din cauza altor paraziți întâlniți în apa potabilă, pe legumele, fructele și verdeața nespălate. Conține extract din coajă de plop tremurător și extract din flori de vetrice, care s-au dovedit eficiente în opisthorchiasis, giardiază, ascaridoză, enterobioză.
 • Chlorella Tablets. Contribuie la purificarea organismului, eliminând toxinele și metalele grele, fiind extrem de benefică pentru persoanele cu sănătatea precară, pentru locuitorii orașelor industriale mari, pentru persoanele care lucrează în unități de producție cu grad mare de toxicitate, pentru cei care fumează și consumă alcool. Utilizarea în fabricația produsului doar a algelor proaspete de chlorella și a tehnologiei Cracked Cell Wall permite conservarea maximă a substanțelor benefice.
 • Cascara Sagrada. Produs natural laxativ cu acțiune delicată pe baza crușinului lui Pursh. Îmbunătățește peristaltismul intestinal și asigură un scaun normal moale. Reduce senzația de durere și micro-traumele mucoasei intestinale. Normalizează funcționarea sistemului digestiv.
 • Daily Delicious Hi-Fiber Acai&Blueberry. Reprezintă o sursă de fibre solubile și insolubile cu gust plăcut, alături de componente vegetale active adiționale, care furnizează organismului enzime, aminoacizi, minerale și vitamine. Reglează peristaltismul intestinal și digestia. Contribuie la eliminarea toxinelor, normalizează starea microflorei intestinale. Scade apetitul, reducând riscul de obezitate.
 
Pasul 3 - Detoxifierea organismului /Citește articolul

Pasul 3.

Detoxifierea organismului

3.JPGProgram 2 Colo-Vada Plus este un program unic pentru purificarea organismului, care conține recomandări privind administrarea unor tipuri de produse, destinate optimizării procesului de curățare, pe durata a câtorva etape. Complexele vegetale special selecționate elimină în mod eficient reziduurile, helminții și toxinele, îmbunătățesc funcționarea tractului gastrointestinal, optimizează schimbul de substanțe, compensează carența de elemente esențiale, menținând echilibrul de vitamine și minerale, refac microflora benefică a intestinului și digestia și exercită o acțiune fortifiantă generală.


Programul:
 • este destinat curățării complexe a organismului prin eliminarea reziduurilor și toxinelor din tractul gastrointestinal și din întregul organism;
 • este prevăzut pentru 14 zile și include 3 etape;
 • permite creșterea la maxim a eficienței eliminării reziduurilor, fără a deregla echilibrul de vitamine și minerale și pe cel al microflorei intestinale, reducând la minim senzația de disconfort.
 
Pasul 4 - Nutriția /Citește articolul

Pasul 4.

Nutriția

4.JPG

Alimentația corectă și de calitate este, indiscutabil, absolut necesară pentru menținerea sănătății la un nivel optim. Aceasta creează condițiile pentru dezvoltarea fizică și mentală optimă, menține o capacitatea crescută de muncă și reprezintă un factor esențial de rezistență la acțiunile nefavorabile.

Din păcate, ritmul cotidian alert și progresele vieții moderne au schimbat radical atât modul în care este privită alimentația, cât și calitatea hranei. Mâncăm mult, considerând că astfel vom putea asigura celulelor noastre hrana necesară. Specialiștii susțin că, astăzi, multe dintre produse conțin calorii „goale”. Știați acest lucru? Vrem ca organismul nostru să lucreze mai intens, mai bine, mai mult, și totuși îl hrănim cu calorii „goale”!

În acest moment, produsele alimentare pe care le consumăm reprezintă o amenințare: sunt cultivate pe soluri epuizate, prelucrate cu chimicale și au calități nutritive reduse, la un nivel caloric crescut. Conținutul de calorii al acestor produse (lipide, sare și carbohidrați) este foarte mare: cartofii pai, chips-urile sau hamburgerii conțin până la 570 calorii într-o singură porție (30 g de grăsimi hidrogenate), anumite dulciuri peste 150 calorii, dar și aditivi și coloranți artificiali. Rezultatul consumului unui astfel de tip de hrană este vizibil: obezitate, apariția aterosclerozei și afecțiunilor cardiace, dificultăți de respirație, scăderea rezistenței la infecții, slăbiciune, tonus vital redus.

Așa se explică popularitatea tot mai mare a suplimentelor alimentare. Acestea sunt integrate în stilul nostru de viață și ne aduc beneficii notabile, completând golurile din alimentație și exercitând o influență considerabilă asupra calității vieții.

Ne putem hrăni organismul cu micro- și macroelemente benefice cu ajutorul produselor:

 • Coral Lecithin. Unul dintre cele mai apreciate suplimente care contribuie la menținerea sănătății, îmbunătățind funcțiile cerebrale. Este un remediu pentru profilaxia aterosclerozei și a afecțiunilor cardio-vasculare. Exercită acțiune hepatoprotectoare și contribuie la refacerea funcțiilor de protecție a pielii.
 • Coral Alfalfa. Remediu multifuncțional cu acțiune fortifiantă generală. Lucerna este o plantă unică, ale cărei frunze conțin un complex de micro- și macroelemente, 8 aminoacizi esențiali care nu sunt produși în organismul uman, vitaminele А, К, В1, В2, В6, Е, D2 și D3, saponine, izoflavone și altele. Pe lângă frunzele mărunțite de lucernă, produsul conține și suc concentrat de plantă, bogat în substanțe benefice, care măresc efectele sale benefice asupra sănătății. Utilizarea acestei plante, numită și „iarba regilor”, contribuie la creșterea tonusului vital, sporește capacitatea de muncă și protejează împotriva multor afecțiuni ale vieții moderne.
 • Daily Delicious Beauty Shake. Cocktail proteic echilibrat cu un complex de nutrienți și colagen pentru susținerea zilnică a frumuseții și sănătății. Combină trei dintre cele mai valoroase surse biologice de proteine de origine animală și vegetală și 11 nutrienți (vitamine și minerale). Colagenul hidrolizat reprezintă principala proteină de construcție a pielii, mușchilor, părului și unghiilor, fiind asimilat cu ușurință de organism. Proteinele din lapte și concentratul de proteine din zer reprezintă o sursă completă de proteine de origine animală și materialul de construcție pentru toate celulele organismului. Conțin toți aminoacizii esențiali, contribuie la refacerea rapidă a mușchilor după efort și îmbunătățesc schimbul energetic. Izolatul de proteine din soia reprezintă o proteină vegetală ușoară, care ajută la controlul greutății corporale, al nivelului de colesterol și susține sănătatea inimii și a vaselor. Complexul de vitamine și minerale participă la toate tipurile de schimb de substanțe, menține sănătatea pielii, părului, unghiilor și contribuie la sinteza de colagen propriu.
 • Batoane SuperFood. Sursă de sănătate, vitalitate, energie și bună dispoziție. Oferă organismului toate substanțele necesare (proteine, vitamine, minerale, fibre alimentare și acizi grași nesaturați omega-3, extrem de benefici), care permit o funcționare optimă, cu beneficii pentru sănătate. Proteinele vegetale, grăsimile și carbohidrații oferă calorii „sănătoase”, iar odată cu acestea, și un surplus de energie. Batoanele conțin doar componente vegetale. Au proprietăți gustative și nutritive superioare. Nu conțin zahăr, conservanți, coloranți artificiali și potențatori de gust și reprezintă o variantă ideală de „gustare” pentru copii și adulți, în lipsa alternativei de alimente de calitate.
 • Premium Spirulina. „Hrana viitorului” conține proteine cu asimilare rapidă, vitamine, minerale, AGPN omega-6. Alga este importantă pentru dezvoltarea fizică și intelectuală și pentru funcționarea inimii, curățând excelent organismul de reziduuri și metale grele. Reduce în mod eficient nivelul de colesterol și al lipoproteinelor de densitate joasă din sânge, prevenind apariția obezității, a aterosclerozei și a altor afecțiuni. Datorită conținutului de vitamina A, crește funcția de barieră a membranelor mucoase, producția și activitatea leucocitelor și asigură protecția organismului împotriva diferitelor infecții. Este o componentă necesară în dieta persoanelor vârstnice, care exercită efort fizic și intelectual substanțial, precum și în dieta sportivilor.
 • Yummy Vits Orange. Acest complex de vitamine și minerale de ultimă generație, sub formă de pastile masticabile, este fabricat cu ajutorul tehnologiei ConCordix® care asigură biodisponibilitatea crescută a componentelor active din compoziția sa. A fost dezvoltat ținându-se cont de necesitățile organismului în creștere, are un gust foarte bun de portocale și nu conține zahăr.
 • Tasty B. Un singur comprimat delicios din acest complex asigură necesarul zilnic al organismului de vitamine din grupul B, necesare pentru buna funcționare a sistemelor nervos, imunitar și cardiovascular; contribuie la creșterea  nivelului de energie a organismului; ajută la combaterea oboselii și apatiei; ajută la îmbunătățirea concentrației și memoriei; susține sănătatea pielii, părului și unghiilor. Nu conține aromatizanți artificiali și potențatori de gust, ci doar aromă naturală de lămâie. Nu conține zahăr, în locul acestuia fiind utilizat un îndulcitor dietetic natural, și anume extractul din frunze de ștevie.
 • Papaya. Produs 100% natural, obținut din miez suculent din fructe de papaya. Îmbunătățește calitatea procesului digestiv și curăță intestinul. Este un remediu ideal în perioada de convalescență și în caz de epuizare. Papaya are un gust excelent și o aromă fină. Acest fruct este un minunat produs dietetic pentru persoanele care au grijă de silueta lor. Lizocimul extras din papaya posedă proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare, distrugând bacteriile, fungii și virusurile, întărind protecția imunitară și are proprietăți antioxidante.
 • Coral Kelp. Combină forța plantelor medicinale (măceș și ghimbir) și pe cea a algelor din Marea Japoniei (laminaria japonica). Este un antioxidant natural, care protejează împotriva îmbătrânirii premature și asigură sănătatea sistemului endocrin.
 • Ultimate Max. Complex echilibrat de vitamine, minerale și componente vegetale (fitonutrienți), cu ajutorul căruia se poate compensa carența de nutrienți, asigurându-se, astfel, prevenția avitaminozei. Contribuie la buna funcționare a tuturor organelor și sistemelor (reglează echilibrul de vitamine și minerale în organism, normalizează funcționarea sistemelor cardiovascular, digestiv și imunitar, previne apariția osteoporozei și rahitismului, sporește capacitatea de muncă și tonusul vital).
 
Pasul 5 - Protecția organismului /Citește articolul

Pasul 5.

Protecția organismului


5.JPGModul de viață acceptat de societatea modernă își dictează propriile condiții: consumăm rar produse ecologice, curate, bem apă de proastă calitate, respirăm aer poluat, folosim medicamente sintetice, ne expunem la emisii electromagnetice, în condiții de stres maxim. Odată cu hrana, în organismul nostru pătrund și antibiotice, hormoni, stimulatori utilizați pentru stimularea creșterii și greutății animalelor. În aer se acumulează peste 40.000 de diverse substanțe chimice. În apa de la robinet se regăsește un conținut crescut de clor, una dintre cele mai active substanțe cancerigene, care crește de 2 ori riscul aterosclerozei, al afecțiunilor cardiace sau ale ficatului, ducând la apariția afecțiunilor cronice sau la moarte prematură.

S-a demonstrat științific faptul că sănătatea și felul în care ne simțim zi de zi sunt influențate, în principal, de 4 factori.

Factorii ecologici, chiar și în cazul unei acțiuni nesemnificative, pot perturba serios starea de sănătate, în special la persoanelor vulnerabile, cum ar fi copiii, bătrânii, bolnavii cu afecțiuni cronice, gravidele. Totodată, copiii trebuie încadrați în grupul cu risc crescut. În ultima vreme, gradul de îmbolnăvire la copiii de vârstă mică a crescut semnificativ: fiecare copil este bolnav de cel puțin 3 ori în primul an de viață. De asemenea, a crescut gradul de îmbolnăvire și la adolescenții de 14 ani și peste. Tot mai des, medicii constată la tineri statura mică, scheletul slab, subdezvoltarea mușchilor, aspectul fragil al corpului, insuficiența de hormoni în organismul aflat în creștere, încetinirea maturizării sexuale. Este o situație destul de tristă întrucât copiii sunt viitorii adulți, de a căror sănătatea depinde și cea a propriilor lor copii. Oare cum ne putem proteja mai bine, pe noi înșine și pe cei apropiați, în condițiile unui mediu ecologic nefavorabil?

În prezent, există o mulțime de remedii profilactice naturale și sigure, care permit organismului să combată acțiunea distrugătoare a factorilor externi și interni, protejând, totodată organele vitale. Coral Club îți propune exact acest tip de produse. Utilizarea zilnică a acestora permite creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea imunității și protecția organismului împotriva diverselor infecții, asigurarea refacerii rapide după afecțiunile suferite și sporirea rezistenței și a capacității de muncă.

Te invităm să studiezi informațiile despre produsele:

 • Н-500. Sursă de vitalitate, crește rezistența în timpul oricărui tip de efort fizic, în timpul orelor de sport sau în timpul muncii fizice grele și susține activitatea fizică și mentală. Contribuie la reducerea nivelului de acid lactic și la utilizarea rapidă din mușchi a acestuia, accelerând refacerea mușchilor după efort. Crește potențialul energetic al organismului, datorită stimulării producției de energie celulară, care se formează în momentul scindării hranei pe bază de proteine și carbohidrați. O rezervă suficientă de energie ce susține capacitatea de efort fizic și intelectual, permițând contracararea multor dintre factorii nocivi. Împiedică oxidarea celulelor sănătoase și reface în organism mediul alcalin, contribuind la îmbunătățirea nutriției celulare și a schimbului de substanțe.
 • FanDetox. „Dieta coreeană” pentru refacerea și protecția ficatului împotriva acțiunii toxice, provocate de alimentația de proastă calitate, alcool, medicamente și alte substanțe nocive. Îmbunătățește metabolismul lipidelor și funcțiile ficatului, reduce nivelul de colesterol în sânge. Compoziția vegetală unică combate mahmureala și toate simptomele neplăcute ale acesteia.
 • Colostrum Plus. Sursă naturală care adună laolaltă toate componentele necesare pentru susținerea și refacerea sistemului imunitar slăbit. Conține un complex de substanțe active: grăsimi, carbohidrați, proteine, anticorpi, interferon, factori de creștere, lizocim, aminoacizi, enzime, vitamine și minerale. Reduce reacțiile alergice. Colostrul este o sursă naturală care conține toate componentele necesare pentru dezvoltarea imunității și pentru susținerea și refacerea sistemului imunitar slăbit.
 • AquaOx. Conține antioxidanți vegetali eficienți: rodie, acai, cacao și rozmarin. Este un remediu fortifiant general. Previne apariția aterosclerozei. Asigură o capacitate activă de muncă.
 • Coral Cat’s Claw.  Remediu fortifiant general, care crește rezistența organismului. La baza combinației echilibrate stau imunocorectoarele: liana de Peru, ceaiul verde și rădăcina de brusture, esențiale în cazul pierderii forțelor, slăbiciunii și capacității de activitate reduse. Asigură sistemului imunitar susținere necesară în caz de infecții virale și acutizări cronice.
 • Pau D’Arco with Selenium. Exercită acțiune imunomodulatoare, antibacteriană, antiinflamatoare, antivirală și antimicotică în cazul infecțiilor virale și bacteriene și în cel al proceselor inflamatoare. Inhibă dezvoltarea virusurilor și a altor microorganisme patogene și întărește imunitatea.
 • Pau D`Arco with Mate.  Complex vegetal pe bază de scoarță de arborele furnicilor, mate de Brazilia și măslin ce întărește imunitatea și crește tonusul vital. Produsul conține extract din scoarță cu concentrație crescută de substanțe active, ceea ce îl face mult mai eficient. Scoarța de Pau D`Arco inhibă activitatea enzimelor virusurilor și bacteriilor, crește rezistența la infecții bacteriene și virale și activează imunitatea proprie a organismului. Extractul din frunze de Mate, care este planta națională a Braziliei și Paraguayului, crește tonusul și vitalitatea. Mate potențează efectul de însănătoșire al scoarței, contribuie la saturația de oxigen din sânge cu oxigen și substanțe nutritive. Ajută la combaterea oboselii și tensiunii, îmbunătățește starea de dispoziție, crește rezistența la stres și capacitatea de muncă. Extractul din măslin european protejează vasele sanguine, întărește imunitatea, crește forțele vitale ale organismului.
 • Coral Zinc 15.  Produs unic prin diapazonul funcțiilor sale, recomandat pentru întărirea sănătății, ce previne apariția imunodeficiențelor, stimulând sinteza de anticorpi. Susține echilibrul hormonal. Necesar în cazul afecțiunilor pielii.
 • Silver-Max Care. Argintul coloidal este un antiseptic cu spectru larg de acțiune ce influențează în mod eficient asupra bacteriilor patogene, reducând semnificativ riscul bolilor infecțioase. Nu provoacă formarea de microbi și de bacterii rezistente, fiind sigur pentru microflora intestinală benefică. Proprietățile antiinflamatoare ale argintului se manifestă în momentul contactului acestuia cu țesuturile afectate. Pătrunzând în rana purulentă, argintul se leagă de proteinele țesutului și creează un strat protector, prevenind iritația și accelerând procesul de vindecare. Argintul acționează în mod eficient în cazul problemelor tractului gastrointestinal, în caz de intoxicații și în unele erupții cutanate.
 • Coral Licorice Root. Remediu fortifiant general pe bază de lemn dulce și ghimbir, pentru refacerea și menținerea sănătății, ce conține acizii glicirizinic și gliciretic, care exercită o acțiune hormon-similară, reducând rapid și eficient procesele inflamatorii și alergice. Contribuie la vindecarea și regenerarea țesuturilor fiind un remediu expectorant eficient.
 • Coral Artichokе. Complex echilibrat care conține cei mai buni hepatoprotectori vegetali: anghinare și armurariu + betaină și păpădie. Este eficient în diverse dereglări ale funcționării ficatului și a vezicii biliare. Ajută la îmbunătățirea funcțiilor ficatului și la normalizarea procesului de digestie.

6.JPG
 
Un mediu sănătos /Citește articolul

Un mediu sănătos

Protecția casei


Care sunt factorii care determină curățenia și confortul casei?

Această întrebare ne poate crea cele mai diverse asocieri. Pentru unii dintre noi, poate fi vorba despre o casă primitoare, curată, în care toate sunt așezate la locul lor. Alții nu-și imaginează confortul casei fără o atmosferă caldă, prietenoasă, o pătură moale și o ceașcă de cafea aromată. Iar pentru locuitorii din Țara Soarelui Răsare, formula curățeniei poate fi descrisă în felul următor: confortul casei = puritate sufletească + emoții pozitive.

Pentru fiecare dintre noi, curățenia înseamnă un mediu sănătos și sigur.

Alive_ Экология вашего дома.jpg

Produsele pentru curățenia casei Alive.

Linia verde Alive este creată special pentru oamenii care nu vor să își pună în pericol sănătatea și mediul ambiant din cauza utilizării produselor agresive pentru curățenie. În ultimii ani, cerințele privind calitatea produselor pentru spălare și curățenie s-au schimbat. Astăzi, un produs este considerat a fi de calitate dacă este, întâi de toate, hipo-alergen, are toxicitate scăzută, conține materie primă de origine vegetală și este biodegradabil.

Toate aceste proprietăți se regăsesc în produsele Chimie Verte („chimia” verde) ale companiei Salveco (Franța) și Pacific Sands (SUA), dezvoltate special pentru compania Coral Club.

În prezent, aceasta este direcția cu una dintre cele mai bune dinamici, și este foarte populară în lume, întrucât este legată de fabricația produselor de curățenie pe bază de ingrediente calitative noi, naturale și sigure atât pentru om, cât și pentru natură.

Utilizarea produselor Alive garantează curățenia de calitate a vaselor și îngrijirea delicată în timpul spălării și a înălbirii. Produsele Alive au o eficiență fără precedent în rândul produselor ecologice în ceea ce privește îndepărtarea murdăriei persistente, inclusiv a grăsimii de origine animală și vegetală, a petelor dificile, a petelor de ulei, și a multor altora.

Produsele pentru spălarea rufelor Alive.

Avantajul de necontestat al produselor pentru spălarea rufelor Alive îl reprezintă faptul că acestea nu distrug structura țesăturii, asigură curățarea în profunzime a murdăriei și se elimină rapid în procesul de clătire, fără să lase urme.

Prafurile pentru spălarea rufelor Alive au o acțiune delicată atât asupra rufelor naturale, cât și asupra celor sintetice. Întrucât din compoziția acestor prafuri pentru spălat au fost excluse substanțele chimice agresive, integritatea fibrelor țesăturii și coloranții utilizați pentru colorarea acesteia nu sunt periclitați în nici un fel. Trebuie menționat faptul că aceste prafuri de spălat permit păstrarea mai îndelungată a formei inițiale a hainelor și a culorii de fabricație, în comparație cu prafurile de spălat obișnuite.


 
Soluții complexe pentru organism /Citește articolul

Programele Coral Club dedicate, soluții complexe pentru organism.

Programele dedicate Coral Club reprezintă o abordare sistemică pentru soluționarea problemelor cheie, în vederea însănătoșirii complexe a organismului. Combinația atent gândită a componentelor programului și consecutivitatea specifică a administrării acestora asigură un nivel sigur de însănătoșire. Un alt plus al formatului ONESTACK îl reprezintă schema clară de administrare și prețul convenabil.

1c9ad089e4f50ec2951a95d734b91085.pngProgramul dedicat Onestack HG (Healthy Gut) este destinat însănătoșirii complexe a intestinului și digestiei în general. Un intestin sănătos reprezintă garanția unei bunei imunități, a funcționării eficiente a anumitor sisteme ale organismului, a aspectului exterior atrăgător și a stării generale de bine. Programul este prevăzut pentru 30 de zile și conține 3 etape consecutive, a câte 10 zile fiecare.

Etapa 1: Curățarea delicată a intestinului. Se activează procesele de detoxofiere și de eliminare a metaboliților, toxinelor, paraziților. Se îmbunătățește funcționarea vezicii biliare și a rinichilor. Produse utilizate: Coral-Mine, Super-Flora, Zaferan, Frunze de nuc negru, Papaya, Coral Lucernă, Coral Lecitină, Coral Burdock Root, Cascada Sagrada, Coral Carnitină.

Etapa 2: Normalizarea funcționării intestinului prin refacerea treptată a microflorei intestinale benefice, îmbunătățirea digestiei alimentelor și asimilării nutrienților. Produse utilizate: Coral-Mine, Super-Flora, Zaferan, Coral Lecitină, Assimilator, Coral Anghinare, Coral Magneziu, AquaOx.

Etapa 3: Refacerea funcționării normale a tractului digestiv, optimizarea echilibrului de vitamine și minerale și a schimbului de substanțe din organism. Produse utilizate: Coral-Mine, Super-Flora, Papaya, Coral Lucernă, Coral Magneziu, Coral Taurină, O!Mega-3 TG, MSM, Spirulina.

În timpul administrării programului se recomandă respectarea unui regim optim de hidratare (cel puțin 1,5 l de apă suplimentată cu compoziția minerală Coral-Mine) și respectarea recomandărilor privind alimentația.

1f3f673dfcf82dad97e31b13eee9de65.png Programul special dedicat Mental Force este un program complex pentru susținerea funcțiilor cognitive ale creierului. Programul special dedicat contribuie la: îmbunătățirea memoriei de durată scurtă și lungă; creșterea concentrării atenției; armonizarea fondului psiho-emoțional; normalizarea ciclurilor somn-veghe; creșterea capacității intelectuale.

Programul este alcătuit din 8 produse și este prevăzut pentru 3 etape consecutive, a câte 10 zile fiecare.

Componente:

MindSet. Un complex echilibrat de aminoacizi, vitamine și extracte vegetale pentru îmbunătățirea circulației sanguine și a alimentării creierului. Combinația de componente active pe care o conține contribuie la reducerea stresului, normalizarea somnului și la formarea tuturor tipurilor de memorie.

Coral Magneziu. Magneziul contribuie la reglarea funcționării sistemului nervos: calmează, reduce tensiunea și iritabilitatea, crește capacitatea de concentrare și îmbunătățește memoria.

Coral Taurină. Taurina este un aminoacid răspunzător pentru circulația sanguină și de tonusul vaselor și saturația creierului cu oxigen. Asigură o susținere activă a sistemului nervos și acționează în mod benefic asupra funcțiilor cerebrale.

Spirulina. Este o sursă naturală de proteine, vitamine și minerale, necesare pentru funcționarea optimă a creierului și a organismului, în general. Conține vitaminele А, В, С, Е, К, beta-caroten, mineralele potasiu, calciu, crom, cupru, clorofilă și acizi grași polinesaturați.

Coral Lecithin. Este o sursă de fosfolipide: materialul de construcție a membranelor celulelor nervoase. Fosfolipidele asigură viteza reacțiilor la nivelul creierului, influențând în mod favorabil activitatea intelectuală și creativitatea, memoria și atenția.

Coral Carnitină. L-carnitina este un aminoacid energetic, care răspunde de furnizarea „combustibilului” în centralele energetice ale celulelor organismului (mitocondrii). Reface potențialul energetic și previne îmbătrânirea prematură a celulelor creierului.

O!Mega-3 TG. Acizii grași polinesaturați esențiali omega-3 nu sunt sintetizați în organismul uman, motiv pentru care aportul lor pe cale alimentară este atât de important. Fiecare capsulă conține o concentrație ridicată de AGPN omega-3 din uleiul de pește provenit de la peștii marini de apă rece.

Coral-Mine. Este o compoziție minerală din coral natural pentru ameliorarea apei potabile. Îmbogățește apa cu minerale benefice și normalizează echilibrul hidro-salin al organismului, îmbunătățind funcționarea tuturor organelor și sistemelor. În timpul administrării programului, se recomandă respectarea regimului de hidratare adecvată și a recomandărilor legate de alimentație, somn și odihnă.

dd8daa9cfa7cc2c2fa65f2d1091ed4b1.pngProgramul dedicat Coral Detox. Reprezintă o abordare complexă, care asigură eliminarea naturală a toxinelor din organism, promovând sănătatea celulelor, activitatea și tinerețea pentru mulți ani.

În compoziția programului intră 4 produse: Assimilator (90 capsule), Н-500 (60 capsule), Coral-Mine (30 pliculețe) și Coral Lecithin (120 capsule).

Аssimilator conține un complex de enzime de origine vegetală, alături de vitaminele А și D, care contribuie la buna scindare a produselor alimentare și reduce formarea toxinelor.

H-500. Antioxidant, protejează organismul împotriva consecințelor stresului oxidativ și contribuie la producerea de energie celulară.

Coral-Mine. Compoziție minerală din corali de mare adâncime, care acționează asupra echilibrului mineral al organismului și contribuie la eliminarea toxinelor hidrosolubile.

Coral Lecithin. Sursă de fosfolipide naturale ce protejează membranele celulelor împotriva degradării provocate de toxine și îmbunătățește funcțiile ficatului, principalul filtru al organismului.

6b54e947c49cbef3809179083a699ab1.pngProgramul special dedicat Coral Detox Plus este o variantă extinsă a setului Coral Detox, care contribuie la eliminarea naturală a toxinelor, la protecția și însănătoșirea celulelor, la creșterea tonusului vital și la întărirea imunității.

Protecție sporită împotriva acțiunilor toxice și nivel crescut de energie! Coral Detox Plus este o completare a programului Coral Detox cu următoarele produse:

Pentokan K+. Combinație unică de potasiu, vitamina C și riboză ce contribuie la eliberarea energiei celulare și ajută organismul la refacerea rapidă după efort și intoxicații.

Coral Alfalfa. Complex de componente vegetale, care crește tonusul vital și exercită acțiune benefică asupra nivelului general de sănătate. Lucerna ajută la combaterea rapidă a intoxicaților, a dereglărilor digestive și a altor tulburări de funcționare ale organelor interne.


 
Certificarea produselor Coral Club /Citește articolul

Certificarea produselor Coral Club

Răspunsuri la întrebările frecvente.


Dețineți certificate anti-doping pentru produse?

Certificatele anti-doping nu se emit pentru suplimente alimentare. Suplimentele noastre nu conțin substanțe interzise, incluse în lista WADA.


Ce este certificatul GMP?

GMP (Good Manufacturing Practice/Buna practică de fabricație) reprezintă un set de reguli care stabilesc cerințele pentru organizarea procesului de fabricație și controlul calității. Producătorii noștri dețin astfel de certificate.


Ce alte certificate confirmă calitatea produselor?

Calitatea superioară a fiecărui produs Coral Club este confirmată de certificatele de management al calității, deținute de fiecare partener-producător de produse:

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points /Analiza Riscurilor și a Punctelor Critice de Control): sistemul de management al siguranței produselor alimentare;

ISO (International Organization for Standardization /Organizația Internațională pentru Standardizare): organizație internațională neguvernamentală independentă pentru standardizare;

NSF (The Public Health and Safety Organization / Organizația pentru Sănătate Publică și Siguranță): organizație care elaborează standardele în domeniul sănătății publice și programele de certificare.

BRC GLOBAL STANDARDS: brand internațional, lider pe piață, care contribuie la construirea încrederii față de industria siguranței produselor alimentare.


Care este diferența între certificat și declarație?

Pentru suplimentele alimentare, IBA (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București) eliberează certificate de notificare privind produsele. Acestea ne menționează faptul că produsele sunt Avizate și pot fi comercializate în România, conform prevederilor legale în vigoare. Certificatele sunt specificate în fișa fiecărui produs pe site-ul nostru ro.coral.club, și, de asemenea, le poți solicita pentru familiarizare la cel mai apropiat birou de vânzări. Pentru produsele cosmetice, alimentare și suvenire se eliberează declarații de conformitate.


Unde pot vedea studii despre produsele Coral Club?

În Biroul online de pe site-ul companiei, vei găsi secțiunea Studii de cercetare. Aici sunt incluse studii clinice despre unele produse ale companiei, dar și studii despre eficacitatea substanțelor biologic active (vitamine, minerale, aminoacizi, extracte din plante etc.) și a ingredientelor brevetate din componența produselor Coral Club.


Dețineți certificate europene?

În Europa nu există certificate „pe suport de hârtie”, fiecare țară are propriul specific de înregistrare. De regulă, există un registru electronic în care sunt introduse, după notificare, produsele înregistrate sau, în unele cazuri, certificarea nu este necesară. Trebuie verificat fiecare produs în parte.


 
Conceptul de Sănătate /Citește articolul