05 / 06

Разберись с
маркетинг-планом

Planul de marketing este un sistem de recompensare a unui distribuitor pentru activitățile sale: promovarea produselor, dezvoltarea echipei, instruirea partenerilor. Este un instrument excelent pentru planificarea venitului tău, stabilirea obiectivelor și evaluarea eficacității acțiunilor.

Înțelege complexitatea planului de marketing Coral Club, vizionând videoclipul și adresându-i întrebări mentorului.

05/ 05
04

Înțelege
planul de marketing

Planul de marketing este un sistem de recompensare a unui distribuitor pentru activitățile sale: promovarea produselor, dezvoltarea echipei, instruirea partenerilor. Este un instrument excelent pentru planificarea venitului tău, stabilirea obiectivelor și evaluarea eficacității acțiunilor.

Înțelege complexitatea planului de marketing Coral Club, vizionând videoclipul și adresându-i întrebări mentorului.

Planul de Marketing Coral Club /Citește articolul

Dezvoltarea ta stă în propriile puteri

Слайд1.jpg

Compania noastră oferă fiecăruia oportunități nelimitate: produse de calitate superioară pentru sănătate și pentru o longevitate activă, o carieră internațională, venituri, dezvoltare și autorealizare.

Ai trei posibilități de colaborare cu compania:

 • Produse de calitate superioară și avantajele Consumatorului Premium. Cu alte cuvinte: o reducere de 20% la toate produsele, participare la promoții, cash-back.
 • Venit suplimentar. Obiectiv: fă în așa fel încât oamenii să afle de produsul tău preferat. Modalități: trebuie doar să recomanzi rudelor, apropiaților, cunoscuților produsul pe care îl folosești tu.

  Alocă acestei activități câteva ore pe săptămână și generează-ți un venit suplimentar!
 • Parteneriat de afaceri cu dreptul de a implica noi parteneri. O afacere serioasă cu implicarea totală în procesele de afaceri.
 • Ești consumator și cumperi produse la preț de membru, iar aceasta înseamnă un preț cu 20% mai mic față de prețul de desfacere. Pentru achizițiile efectuate la recomandarea ta primești un Bonus din recomandări în valoare de 5%.

  Acumulezi 500 de puncte și ești deja Consumator Premium! 

  Te interesează posibilitatea unui venit suplimentar? Pentru aceasta trebuie să devii Distribuitor al companiei.

  Completează cererea electronică de transfer în rândul Distribuitorilor, în Biroul online personal de pe site, iar noi îți vom reține 30 u.c. din Contul tău de Bonus. Vei primi Kitul Distribuitorului odată cu comanda ta sau la biroul de vânzări.

  Kitul Distribuitorului este prima ta treaptă pentru înțelegerea regulamentului, procedurilor și oportunităților companiei.

  Слайд2.JPG

  Mentorul tău și sistemul de instruire te vor învăța cum să-ți construiești grupul de consum și cum să implici parteneri Distribuitori care vor fi interesați la fel ca tine de un venit suplimentar.

  În network marketing există noțiunea de linie sau generație. 

  Слайд3.JPGPrima ta linie sunt toți cei care s-au înscris în Coral Club la recomandarea ta și au menționat codul tău de membru; astfel, tu devenind Sponsorul acestui nou membru. Sau care, pentru înregistrarea prin intermediul site-ului, au folosit link-ul tău de referință.

  Altfel spus, în prima linie se află acele persoane pe care le-ai invitat în Coral Club.

  Atunci când membrii Clubului din prima ta linie își vor invita prietenii și cunoscuții, vei avea a doua linie! După care, a treia, a patra linie, și tot așa. Cu cât numărul de generații este mai mare (adâncimea structurii), iar numărul Membrilor Clubului în generații vor fi mai mulți (lățimea structurii), cu atât mai serioasă și profitabilă va fi afacerea ta.

  Networking înseamnă afacere din recomandări! Iar compania Coral Club recompensează recomandările prin bonusuri, cadouri și recunoaștere. 

  Mai multe despre aceste recompense pe care le poți obține în Coral Club îți va povesti Sponsorul tău, Partenerul nostru care îți devine Mentor și care te va consulta în privința stilului de viață sănătos, dar și în legătură cu viața prosperă pe care o poți trăi alături de noi. Tot Sponsorul tău îți va spune ce Bonus poți obține din activitatea ta, cum se calculează acest Bonus și te va ajuta să-ți faci un plan de acțiune, pentru a-ți atinge obiectivele! Mult succes!

 
Vizualizează video pe Planul de Marketing /Citește articolul