01 / 06

Alege
compania
corectă

Calea către succes începe cu alegerea unei companii care va deveni partenerul tău de încredere pentru dezvoltarea afacerii. înțelege regulile industriei Network Marketing, află despre tipurile de companii de rețea, încearcă beneficiile planului de marketing Coral Club, compară valorile și misiunea companiei cu convingerile tale interioare.

01/ 06

Alege
compania
corectă

Calea către succes începe cu alegerea unei companii care va deveni partenerul tău de încredere pentru dezvoltarea afacerii. înțelege regulile industriei Network Marketing, află despre tipurile de companii de rețea, încearcă beneficiile planului de marketing Coral Club, compară valorile și misiunea companiei cu convingerile tale interioare.

Citește articolul

Alege compania potrivită de network marketing

Propunerea noastră de afacere

1.jpg
Dacă te gândești cum să îți schimbi viața, să-i dai un nou sens, să îți extinzi cercul de posibilități, să îți îndeplinești cele mai îndrăznețe visuri, să devii mai activ și mai energic, să îți găsești noi prieteni și parteneri de încredere, să călătorești mai mult și să fii cu adevărat fericit, ai făcut alegerea corectă: ai luat în considerare oportunitățile oferite de compania Coral Club.

Cine suntem?


2.jpg

Suntem o echipă de oameni pasionați, uniți de aceeași idee, care de peste 20 de ani îi ajută pe cei din jur să facă o alegere inteligentă în favoarea grijii pentru sănătate, în 35 de țări ale lumii. Portofoliul nostru conține peste 200 de produse pentru sănătate, frumusețe și îngrijirea locuinței, fabricate pe bază de ingrediente naturale în 10 țări: S.U.A, Canada, Germania, Armenia, Norvegia, Franța, Japonia, Taiwan, Coreea de Sud și Federația Rusă.

Ne bucură enorm faptul că, în întreaga lume, milioane de oameni utilizează aceste produse, le îndrăgesc și obțin rezultate excelente pentru sănătatea lor.

Suntem cei care au făcut alegerea în favoarea unei afaceri de networking, într-o companie sigură.

3.jpgConform statisticii oficiale, peste 75% dintre oamenii din întreaga lume sunt nemulțumiți de munca pe care o fac sau de venitul pe care îl obțin. Fiecare persoană ambițioasă, hotărâtă, tinde să obțină mai mult decât are și este deschisă, astfel, la oportunități noi, însă majoritatea ezită, din cauza fricii, să își schimbe locul de muncă sau să își înceapă propria afacere.

Această frică are propriile ei cauze, care lipsesc cu desăvârșire în network marketing. Să facem o comparație:

4.jpg

Dacă lansezi această afacere și lucrezi la ea în mod activ timp de 2-3 ani, ulterior ea va putea funcționa fără participarea ta constantă. Aceasta și este ideea de bază a networking-ului: venitul pasiv.

Cum putem genera acest venit pasiv?

Orice afacere începe întotdeauna cu conturarea unei idei principale. Majoritatea oamenilor se confruntă cu următoarea problemă: astăzi, practic, toate nișele pentru afaceri sunt fie deja ocupate, fie în afacerea respectivă sunt prea mulți competitori.

Care dintre nișe poate fi utilizată, astăzi, cu încredere? Care dintre ideile de afaceri nu se va epuiza, ci va fi actuală încă foarte mult timp de acum încolo?

Una dintre ele este promovarea unui mod sănătos de viață.

Probabil ai observat faptul că numărul oamenilor care renunță la obiceiurile nesănătoase, fiind preocupați de prevenția bolilor, al oamenilor care fac sport, care se interesează de aspectele alimentației echilibrate și de cele ale menținerii energiei, este în continuă creștere an de an.

Industria de wellness, care include saloane de înfrumusețare și de masaj, centre de yoga, săli de fitness și magazine de produse eco, se dezvoltă foarte activ și, conform estimărilor, va continua să se dezvolte.

Și noi suntem parte a acestei nișe, prin faptul că oferim produselor de cea mai înaltă calitate din următoarele categorii actuale:

  • hidratare și apă de cea mai bună calitate;
  • îmbogățirea alimentației;
  • ecologia casei;
  • frumusețe și anti-aging.

Hidratare și apă de cea mai bună calitate

Un rol extrem de important în viață și în menținerea stării noastre de sănătate îi revine apei. Apa este regulatorul tuturor proceselor din organismul nostru, iar aportul insuficient de apă sau calitatea slabă a acesteia reprezintă cauzele de bază ale deprecierii sănătății. Calitatea apei pe care o bem este în strânsă legătură cu starea noastră de sănătate.

Nu ne ocupăm de apa purificată sau îmbuteliată. Cunoaștem calitatea acestei ape și înțelegem că nu aduce beneficii prea mari organismului.

Avem, în schimb, un produs prin utilizarea căruia apa potabilă obișnuită devine mineralizată, pH-ul acesteia se schimbă, iar apa devine biodisponibilă, căpătând calități benefice pentru organism.

Oare consumul unei ape de calitate se va reflecta asupra sănătății omului? Va observa acesta rezultate? 100%. Iar acesta este primul plus în favoarea propunerii noastre.

Poți afla informații detaliate despre hidratare în capitolul „Conceptul de Sănătate Coral Club”.

Îmbogățirea alimentației

Nu mai este nici un secret pentru nimeni faptul că produsele pe care le cumpărăm de la supermarket, le preparăm și apoi le consumăm, nu conțin întotdeauna cantitatea optimă de vitamine și microelemente necesare organismului.

Hrana devine din ce în ce mai procesată, conservată, aromatizată artificial și lipsită, prin procesul de fabricație, de vitamine și minerale. Ne influențează, oare, acest lucru? Bineînțeles. Prin consumul acestei hrane se produce carența cronică de microelemente benefice, dereglarea proceselor de asimilare a acestora și acidifierea mediului intern al organismului. De aceea, compania Coral Club dezvoltă produse care contribuie la suplinirea acestei carențe de vitamine și minerale, oferind organismului toți macro- și micronutrienții calitate, în cantitatea necesară.

Vom considera că aceste produse cu potențial extraordinar reprezintă ideea noastră de afacere.

Capitolul „Conceptul de Sănătate Coral Club” oferă explicații detaliate despre produsele care îmbogățesc dieta noastră alimentară.

Ecologia casei / frumusețe și anti-aging

Fiecare dintre noi are acasă produse pentru igiena personală pe care le utilizează pentru periatul dinților, spălatul pe față, pe cap, pentru îngrijirea corpului, și produse pentru curățenia casei. Ne întrebăm, însă, vreodată cât de ecologice sunt acestea?

Dacă ar fi să alegem între produsele neecologice și, posibil, nocive și cele sigure în proporție de 100%, eficiente și care funcționează în mod real, decizia fiecăruia va fi în favoarea celor din urmă.

Tu ce părere ai? Este acesta un argument puternic în favoarea produselor noastre și a propunerii de afacere?

Toate detaliile în capitolul „Conceptul de Sănătate Coral Club”.

Să vorbim acum despre strategia promovării afacerii

Vom examina schema clasică de afacere, dacă trebuie să vindem, de exemplu, un pachet de gumă de mestecat.

Să presupunem că fabricația gumei de mestecat îl costă pe producător 30-50 de bani. Însă, până în momentul în care guma de mestecat ajunge pe raft, în magazin, prețul acesteia crește de câteva ori! Acest lucru se întâmplă din cauza intermediarilor, al vânzătorilor en-gros mari și mici, care vând acest pachet de gumă între ei. Totodată, pentru a-l vinde, se cheltuiesc sume mari de bani pentru publicitate (aproximativ 50% din prețul pe care îl plătim pentru produs este investit de companii, în promovare). De aceea, prețul unui pachet de gumă de mestecat ajunge la 3-5 lei pentru cumpărătorul final.

5.jpgȘtim cum putem transforma procesul de promovare a mărfurilor într-unul mai ieftin și mai rapid: trebuie înlăturați din schemă intermediarii și publicitatea costisitoare prin mijloacele mass-media. În schimb, oamenii își vor putea povesti unii altora despre produsele care le plac cu adevărat, iar motivația acestora va fi dată de procentul din vânzări pe bază de recomandare!

Acesta este modul de lucru al networking-ului!

Ți-ar plăcea să primești bonus din recomandările pe care le faci? Vrei să câștigi mai mult? Networkingul te ajută să îți realizezi și această dorință: îți permite să îți creezi o rețea de Consumatori ai produselor și să îți construiești, astfel, propria afacere. Persoana care și-a dezvoltat structura de rețea este recompensată cu un anumit procent din volumul de vânzări al structurii sale.

Exact în acest mod Distribuitorii companiilor de networking își generează un venit pasiv de zeci de mii de euro pe lună.

Toată lumea iese în avantaj: produsele producătorului sunt promovate fără cheltuieli de intermediere, de reclamă și de strategii de vânzare publicitară, ceea ce înseamnă că se pot investi mai multe resurse în îmbunătățirea calității produselor și a condițiilor de interacțiune cu partenerii Distribuitori; Distribuitorii au posibilitatea de a-și construi rețeaua de Consumatori și de a obține venituri; cumpărătorii primesc bunuri de cea mai înaltă calitate cu asistență individuală.

Ai trei opțiuni, trei formate de colaborare cu compania:

1. Produse de calitate și avantajele de Cumpărător Premium. Primești, astfel, un discount de 20% la toate produsele, poți participa la promoții și obține bonus din achiziții.

2. Venit suplimentar. Obiectiv: să faci în așa fel încât oamenii să afle despre produsul tău preferat. Modalități: trebuie doar să recomanzi rudelor, apropiaților și cunoscuților tăi produsul minune pe care îl folosești personal. Alocă acestei activități câteva ore pe săptămână și îți vei crea un venit suplimentar!

3. Parteneriat de afaceri cu dreptul de a atrage parteneri egali. Aceasta este o afacere serioasă, cu implicarea completă în procesele de afaceri și cu un venit lunar.

Vei avea (sau ai deja) un mentor care te va ajuta și te va însoți pe întregul parcurs de dezvoltare.

Prin urmare, dacă ai motivația necesară, dacă ai impulsul interior de a te dezvolta personal, de a-ți ridica viața la un nou nivel, atunci merită să studiezi în detaliu propunerea noastră!

Contactează chiar acum persoana care ți-a dat link-ul către site, care ți-a povestit despre Coral Club sau te-a invitat la un webinar pentru a vă cunoaște mai bine. Această persoană este Mentorul și Ghidul tău spre lumea dezvoltării eficiente a afacerii tale de succes!

Stabilește-ți scopul, studiază Conceptul de Sănătate, înregistrează-te în companie și croiește-ți calea spre schimbările majore ce urmează în viața ta!