05 / 06

Разберись с
маркетинг-планом

Planul de marketing este un sistem de recompensare a unui distribuitor pentru activitățile sale: promovarea produselor, dezvoltarea echipei, instruirea partenerilor. Este un instrument excelent pentru planificarea venitului tău, stabilirea obiectivelor și evaluarea eficacității acțiunilor.

Înțelege complexitatea planului de marketing Coral Club, vizionând videoclipul și adresându-i întrebări mentorului.

05/ 05
04

Înțelege
planul de marketing

Planul de marketing este un sistem de recompensare a unui distribuitor pentru activitățile sale: promovarea produselor, dezvoltarea echipei, instruirea partenerilor. Este un instrument excelent pentru planificarea venitului tău, stabilirea obiectivelor și evaluarea eficacității acțiunilor.

Înțelege complexitatea planului de marketing Coral Club, vizionând videoclipul și adresându-i întrebări mentorului.

Planul de Marketing Coral Club /Citește articolul

Dezvoltarea ta stă în propriile puteri

Слайд1.jpg

Compania noastră oferă fiecăruia oportunități nelimitate: produse de calitate superioară pentru sănătate și pentru o longevitate activă, o carieră internațională, venituri, dezvoltare și autorealizare.

Ai trei posibilități de colaborare cu compania:

 • Produse de calitate superioară și avantajele cumpărătorului premium. Cu alte cuvinte: o reducere de 20% la toate produsele, participare la promoții, cash-back.
 • Hustle (venit suplimentar). Obiectiv: fă în așa fel încât oamenii să afle de produsul tău preferat. Modalități: trebuie doar să recomanzi rudelor, apropiaților, cunoscuților produsul pe care îl folosești tu.

  Alocă acestei activități câteva ore pe săptămână și generează-ți un venit suplimentar!
 • Parteneriat de afaceri cu dreptul de a implica noi parteneri. O afacere serioasă cu implicarea totală în procesele de afaceri și cu un venit începând de la 10.000 euro pe lună.
 • Ești consumator și cumperi produse la preț de club, iar aceasta înseamnă un preț cu 20% mai mic față de prețul de desfacere. Pentru achizițiile efectuate la recomandarea ta primești un Bonus din recomandări în valoare de 5%.

  Acumulezi 500 de puncte și ești deja Consumator Premium! Reducerea suplimentară returnabilă de 10% face și mai avantajoasă fiecare achiziție ulterioară.

  Te interesează posibilitatea unui venit suplimentar? Pentru aceasta trebuie să devii Distribuitor al companiei.

  Ai două variante prin care să-ți declari dorința de a deveni partener Coral Club:

  Prima variantă: să cumperi Kitul Distribuitorului de pe site sau din biroul de vânzări. Acesta costă 126 de RON. Completează Chestionarul din componența Kit-ului. Poți trimite Chestionarul Companiei prin intermediul Biroului de vânzări sau poți posta copia scanată a Chestionarului în Biroul online personal de pe site.

  A doua variantă: să completezi cererea electronică de transfer în rândul Distribuitorilor, în Biroul online personal de pe site, caz în care cei 126 de RON se rețin din contul tău. Vei primi Kitul Distribuitorului odată cu comanda ta sau la biroul de vânzări.

  Kitul Distribuitorului este prima ta treaptă pentru înțelegerea regulamentului, procedurilor și oportunităților companiei.

  Слайд2.JPG

  Mentorul tău și sistemul de instruire corporativă te vor învăța cum să-ți construiești grupul de consum și cum să implici parteneri distribuitori care vor fi interesați la fel ca tine de un venit suplimentar.

  există noțiunile de linii sau generații.

  Слайд3.JPGPrima ta linie sunt toți cei care s-au înscris în Coral Club la recomandarea ta și au menționat numărul tău de club ca număr al persoanei care a făcut recomandarea. Sau care, pentru înregistrarea prin intermediul site-ului, au folosit link-ul tău de referință.

  Altfel spus, în prima linie se află acele persoane pe care le-ai invitat în Coral Club.

  Atunci când membrii Clubului din prima ta linie își vor invita prietenii și cunoscuții, vei avea a doua linie! După care, a treia, a patra linie, și tot așa. Cu cât numărul de generații este mai mare (adâncimea structurii), iar numărul Membrilor Clubului în generații vor fi mai mulți (lățimea structurii), cu atât mai serioasă și profitabilă va fi afacerea ta.

  Networking înseamnă afacere din recomandări! Iar compania Coral Club recompensează recomandările prin bonusuri, cadouri și recunoaștere. Bonusul din recomandări este legat în mod direct de liniile (generațiile) din structura ta.

  Слайд4.JPG (Având statutul de Consumator, Consumator Premium, Asistent) vei primi Bonusul din recomandări, respectiv 5% din suma comenzilor Consumatorilor, a Consumatorilor Premium și a Asistenților din prima ta linie. Bonusul din recomandări se însumează cu reducerea ta returnabilă și face ca fiecare achiziție să fie și mai avantajoasă.

  Membrii Clubului din prima ta line vor primi Bonusul din recomandări din comenzile celor pe care aceștia i-au invitat. Și așa mai departe!

  Startul carierei distribuitorului în companie începe de la rangul de Asistent.

  Pentru aceasta este suficient să completezi „Cererea de transfer în rândul distribuitorilor” în Biroul tău online de pe site-ul companiei sau să completezi Chestionarul distribuitorului, prin achiziționarea Kitului Distribuitorului. Vei afla detalii despre acest aspect la următorul subiect.

  Слайд5.JPGUrmătorul tău pas este să devii Director. Îndeplinește condiția: 500 puncte volum de grup, din care 50 de puncte reprezintă volumul tău personal pentru luna de raportare.

  De ce volum de grup am nevoie mai departe? 500 de puncte reprezintă volumul de grup al directorului pentru confirmarea rangului și obținerea remunerației. Este nivelul tău minim. 750 de puncte reprezintă volumul tău optim de grup pentru a beneficia de toate oportunitățile rangului și pentru a primi Extrabonusul. Este foarte avantajos! Poți realiza acest de volum având doar 5-7 consumatori activi permanenți.

  Nu te opri la cele 750 de puncte realizate. Studiază produsele și vorbește în structura ta despre avantajele acestora. Acest lucru va crește cifra de afaceri, prin urmare vor crește și sumele remunerației tale lunare primite de la companie.

  Acum, fiind Director al Companiei, vei avea și mai multe avantaje: discount-ul returnabil din Volumul personal va crește până la 25%; venitul din cifra de afaceri a grupului va fi de 25% din volumul personal al Consumatorilor, 15% din volumul personal al Consumatorilor Premium și al Asistenților din linia 1; 20 % din volumul personal al Consumatorilor, 10% din volumul personal al Consumatorilor Premium și al Asistenților din linia 2 și din liniile următoare.

  dvfavf.png Extrabonusul reprezintă o primă de 210 RON pentru un VG de minimum 750 de puncte pentru membrii Clubului având rangul de Director, Director de Argint, Director de aur, Director de Smarald, Director de Diamant.

  Atenție! Cel mai avantajos este să realizezi calificarea de Director cu 750 de puncte, caz în care vei primi în aceeași lună nu doar venitul din VG, ci și Extrabonusul.

  Păstrează-ți orice rang de director, și cei 210 RON pentru un VG de 750 de puncte lunar vor fi ai tăi.

  Să calculăm remunerația Directorului cu un Volum de grup de 750 de puncte.

  Din acestea:

  • 100 puncte reprezintă Volumul personal. Din acesta, Directorul primește 25%, deci 105 RON;
  • 250 puncte reprezintă Volumul personal al Consumatorului din linia 1, înmulțim cu 25% și rezultă 262,5 RON;
  • 250 puncte reprezintă Volumul personal al Consumatorului Premium și al Asistentului din linia 1, fiind 15% și 157,5 RON;
  • 100 puncte vor fi aduse în Volumul de Grup al Directorul de Consumatorul din linia 2. Înmulțim cu 20%, rezultă 84 de RON;
  • 50 puncte Volumul personal totalizat al Consumatorilor Premium și Asistentului din linia 2, adică 10% și 21 de RON.
  • 210 RON. Extrabonus pentru un VG de 750 de puncte.

  Astfel, suma remunerației Directorului cu un VG de 750 de puncte este egală cu 840 de RON.

  Слайд7.JPGBonusul din generații: 5-10% din VG al Directorilor tăi.

  Numărul generațiilor de Directori de la care primești bonusul din generații, este cuprins între 1 și 6, în funcție de rangul tău. Cu cât este mai mare rangul, cu atât vei primi Bonusul de la un număr mai mare de generații de directori.

  Următorul tău rang constă în apariția unui nou partener în structura ta. Găsește o astfel de persoană, interesată ca și tine de produse sau afacere. Trebuie să ai doar un singur director sub tine și ești deja Director de Argint.

  image.pngDirectorul de Argint primește Bonus din Volumul de Grup, Extrabonus, Bonus din două generații de Directori.

  Cifra de afaceri a structurii nu se mai măsoară în VG (volum de grup), și în VRG, suma VG-ului tău și a VG-ului Directorilor tăi din generațiile realizabile. Numărul generațiilor realizabile depinde de rangul tău. Pentru un Director de Argint aceasta înseamnă două generații.

  Exemple de calcul al venitului pentru prima treaptă pe scara carierei poți vedea accesând Planul de Carieră.

 
Vizualizează video pe Planul de Marketing /Citește articolul